logo lef2

‘helpt kinderen weer plezier te vinden in leren!’

bel gerust voor meer info!

06-24808839

Helpt kinderen weer plezier in leren te vinden!

Je kind doet nog zo zijn of haar best op school, maar het wil gewoon niet lukken. Ondanks de getoonde inzet zijn de resultaten niet naar verwachting. Heeft je zoon of dochter een extra steuntje in de rug nodig of is er meer aan de hand? Uiteraard doen scholen en leerkrachten alles om jouw kind zo goed mogelijk te begeleiden, maar het is voor hen niet altijd haalbaar de extra zorg te bieden die nodig is.

Leren En Floreren (LEF)

RT praktijk LEF organiseert trainingen voor en geeft begeleiding aan kinderen uit het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs die leerproblemen ervaren of moeite hebben met het ‘leren leren’.
In mijn praktijk is veel aandacht voor de manier van leren en voor het zelfvertrouwen van je kind. Wanneer je zoon of dochter zich prettig voelt en bewust wordt van zijn of haar vaardigheden zorgt dit voor een effectieve aanpak van het leerprobleem.

Individuele en groepsbegeleiding

Ook helpt RT praktijk LEF scholen in het begeleiden van individuele leerlingen of groepjes leerlingen op het gebied van een leerprobleem, executieve functies of het ‘leren leren’.

Meer informatie en contact

Bent u nieuwsgierig geworden? Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op!

contact gegevens

RT praktijk Leren En Floreren
Stevenshof 22
3319 AX Dordrecht
06-24808839